Cervelló es prepara per rebre als Reis Mags

Divendres, 28 de desembre de 2018 a les 08:00

Aquesta setmana i la vinent s'intensifiquen els preparatius per a l'arribada al municipi de Ses Majestats d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar el pròxim 5 de gener al vespre.

Desenes de voluntaris, entitats i personal municipal treballen des de fa setmanes per fer que la visita reial ompli de felicitat a grans i petits en aquesta nit tan màgica. A partir de les 18 hores, seguint l’estrella de Betlem, la Cavalcada sortirà des del carrer Raval Bassons cap a l’Església de Sant Esteve, on a les 18.30 hores seran rebuts pel mossèn de la Parròquia i deixaran els presents per al petit Jesús nounat.

A continuació, cap a les 19 hores la comitiva reial serà rebuda a l’Ajuntament per la corporació municipal i l'alcalde, com a màxim representant del municipi, lliurarà les claus de la ciutat als Reis perquè puguin entrar a les cases dels nens i nenes de Cervelló per deixar els seus regals.

Finalment es dirigiran cap al Pavelló Xavier Ballber per recollir les cartes dels infants i atendre personalment les seves peticions i desitjos. Com cada any, tots els nens i nenes que s'acostin als Reis tindran un petit obsequi de mans del seu monarca preferit.

Darrera actualització: 27.12.2018 | 14:39