Cervelló rep suport a l'economia verda i circular

Dimarts, 1 d'octubre de 2019 a les 14:00

Cervelló és un dels primers municipis on s’ha posat en marxa el servei d'economia verda i circular de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aquest servei de suport té com a objectiu contribuir a la transformació del model econòmic metropolità per tal que les activitats econòmiques siguin compatibles amb els condicionants ambientals i socials. La manera de fer-ho és a través de la implementació de processos productius i de models de negoci innovadors i ambientalment sostenibles.

El municipi serà un dels quatre primers que durà a terme l'anàlisi del seu ecosistema industrial. Aquest projecte permetrà caracteritzar-ne els teixits econòmics i analitzar la potencialitat i les oportunitats de les empreses i indústries per aplicar estratègies d'economia verda i circular. Els resultats també s'integraran en una base de dades d'àmbit metropolità, que permetrà generar una nova capa d'informació dels teixits econòmics de l'àrea metropolitana de Barcelona, en la mesura que l'increment d'escala contribueix a la detecció de noves oportunitats per aplicar aquestes estratègies. L'objectiu és completar aquesta anàlisi per a tots els municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona.

 

Darrera actualització: 01.10.2019 | 14:28