Cervelló se suma a l’Hora del Planeta

Dilluns, 25 de març de 2019 a les 11:00

L’Hora del Planeta és l’apagada simbòlica, durant una hora, de les llums de llars, negocis, edificis i monuments emblemàtics, com a gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic i en favor de la naturalesa.

L’apagada tindrà lloc dissabte vinent, 30 de març, de 20.30 a 21.30 hores i tothom pot sumar-se. Simbòlicament i tal com ja es va fer els dos anys anteriors, Cervelló apagarà els llums del consistori municipal, de la Biblioteca Municipal, de l’Església de Santa Maria, de la Parròquia de Sant Esteve i del conjunt monumental del Castell de Cervelló.

La campanya de l’Hora pel Planeta es va iniciar l’any 2007 a Sidney i ja forma part del moviment de defensa de la naturalesa de milers de ciutats de 188 països que van apagar més de 17.000 monuments i edificis icònics, unint a ciutadans, empreses, ajuntaments i institucions per a, entre tots, “canviar el canvi climàtic”.

En l'actualitat, l'Hora del Planeta promou accions directes per a lluitar contra el canvi climàtic i desenvolupar iniciatives de conservació més enllà de l'acció climàtica. I així, l'Hora del Planeta s'ha convertit en una oportunitat única en defensa del Planeta, promovent estils de vida sostenible, fomentant el desenvolupament renovable, conservant els nostres boscos, mars i recursos naturals o lluitant contra la pèrdua de biodiversitat.

Podeu obtenir més informació sobre la campanya al web www.horadelplaneta.es

Darrera actualització: 25.03.2019 | 12:14