Com trobar feina a l’estiu

Dijous, 23 de maig de 2019 a les 10:00

L’Aula de Recerca de Feina del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament acollirà aquesta tarda el desenvolupament d’una nova càpsula formativa adreçada a persones aturades en recerca de treball.

En aquesta ocasió, l’objectiu de la formació és la recerca de feina durant l’estiu, per la qual cosa s’analitzaran els sectors que demanen més ocupació durant aquesta època de l’any, l’estratègia de recerca d’aquestes feines de temporada, quines eines es poden utilitzar per trobar ofertes, com adaptar la carta de presentació i el currículum en treballs d’aquest estil i com preparar les entrevistes en feines de curta durada. La formació d'avui serà impartida per la professora i psicòloga Cèlia Hill.

Aquest curs s’emmarca dins del cicle de càpsules formatives d’enguany adreçades a persones en atur o que volen millorar la seva ocupabilitat que va començar el passat mes de març. La resta de cursos programats es desenvoluparan al juny (Practica la venda de tu mateix a través de l’Elevator Pitch), al setembre (Dones que ho poden tot) i a l’octubre (Com trobar feina al Nadal).

Tots els cursos són gratuïts i requereixen inscripció prèvia. Les persones que estiguin interessades hauran d’adreçar-se al Servei Local d'Ocupació, al telèfon 936600070 o a l’adreça de correu electrònic crvl.ocupacio@cervello.cat.

 

Darrera actualització: 23.05.2019 | 11:40