Comencen les obres per instal·lar els col·lectors de Puigmontmany i Can Paulet

Dilluns, 24 de juny de 2019 a les 08:00

Demà dimarts, 25 de juny, començaran les obres de sanejament en baixa de les urbanitzacions Puigmontmany (carrer Can Rafel) i Can Paulet (carrers Osona i Bages).

Les obres consistiran en la instal·lació de col·lectors d’aigües residuals que rebran els cabals procedents de la xarxa de  sanejament existent en aquesta zona i els transportarà fins al col·lector municipal més pròxim a la xarxa de sanejament de Cervelló.

En l’actualitat, les aigües s'acaben abocant a un pou cec o directament a la muntanya i no a una xarxa “jeràrquicament  superior”. Amb aquestes obres, que assumeix  l’Ajuntament, se solucionarà un dèficit bàsic del sanejament d’aquesta urbanització.

Els treballs tractaran de reduir qualsevol afectació al trànsit de la zona i minimitzar les molèsties en l’entorn veïnal. Els carrers afectats es senyalitzaran dia i nit i és possible que durant el dia es puguin produir talls de pas alternatius que estaran degudament regulats, tot i que no es tallarà cap carrer i els veïns podran accedir als seus habitatges sense problemes. La previsió és que les obres s’allarguin uns tres mesos.

Darrera actualització: 24.06.2019 | 12:04