Comunicat de l'Ajuntament de Cervelló

Dimecres, 17 de gener de 2018 a les 13:00

L'Ajuntament de Cervelló ha fet un comunicat oficial sobre les sancions imposades a diversos veïns de la localitat per infracció de les ordenances municipals.

En relació a l’aparició en diferents mitjans de comunicació i a través de les xarxes socials d’informació relativa a les sancions imposades per la Policia local de Cervelló a diversos veïns del municipi, l’Ajuntament de Cervelló informa que:

  • Les sancions imposades durant el matí del dia 8 de novembre de 2017 a 4 veïns del municipi es van tramitar en aplicació de les Ordenances de Policia i Bon Govern per penjar elements a la via pública sense autorització municipal, fet que constitueix una infracció administrativa greu.
  • Les 4 persones sancionades van ser advertides pels agents de la necessitat de tenir aquest permís per poder col·locar qualsevol cosa a la via pública i van fer cas omís al requeriment de la seva retirada. L’únic criteri que van seguir els agents és el d’aplicar la normativa davant uns fets que, com autoritat, van considerar que infringien les ordenances municipals.
  • L’actuació del regidor delegat de Governació en la tramitació de l’expedient sancionador ha estat correcta en tot moment i és absolutament fals que signés els decrets sense llegir-los, tal com ha acusat ERC Cervelló. El regidor es va atenir al que marca la normativa en aquests casos, informant els interessats del procediment correcte per presentar al·legacions o els recursos que considerin oportuns. Ni el regidor ni l’alcalde tenen potestat per retirar les sancions ni rebaixar els imports de les multes, ja que podrien incórrer en un delicte de prevaricació.
  • En cap cas, aquests fets responen a cap persecució política contra col·lectius o persones del municipi.
Darrera actualització: 17.01.2018 | 13:30