Concurs mòbil films del Festival de Cinema

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 14:00

Avui comença el Concurs mòbil films organitzat amb motiu de la celebració del 2n Festival de Cinema Natura de Cervelló del 29 de maig al 2 de juny.

El concurs és obert a tothom i es poden presentar curts d’entre 1 i 4 minuts que tinguin com a protagonistes la natura o el patrimoni del municipi i que estiguin enregistrats amb un mòbil en format mp4. Les gravacions s’ha  d’enviar al correu electrònic festival@cinemanaturacervello.com.

El concurs s’ha iniciat avui divendres 10 de maig de 2019 coincidint amb la jornada europea de neteja d’espais naturals (Let’s clean up Europe). Els mòbil films es poden lliurar fins al cap de setmana següent, diumenge 19 de maig, coincidint amb la Fira de Cervelló. Els mòbil films es projectaran el dimecres 29 de maig al Festival de Cinema Natura de Cervelló, on el públic decidirà el guanyador, i el film més votat es projectarà el dia de la gala, diumenge 2 de juny. A més el guanyador s’endurà una càmera Go-pro com a premi i el trofeu del festival en aquesta categoria.

Darrera actualització: 10.05.2019 | 14:55