Coronavirus: actualització dels serveis mínims del personal municipal

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 08:45

L’Ajuntament de Cervelló ha decretat noves mesures en relació amb els serveis mínims del personal al servei de l’administració amb motiu de la crisi del coronavirus.

L’actualització de les mesures ja decretades el passat 15 de març que establien els serveis mínims considerats essencials, bàsics o estratègics, comporta restringir més la presència física dels treballadors als edificis municipals, limitant-se a la que sigui estrictament necessària, i continuar mantenint l’activitat laboral des dels domicilis de forma telemàtica.

D’aquesta manera, s’ha determinat que es continuaran prestant els serveis de forma presencial en els següents departaments:

  • Policia Local, amb disponibilitat de tots els efectius.
  • Oficina d’Atenció a la Ciutadanial’atenció al públic continua suprimida, i es redueix la presència a una persona en torns rotatius per assegurar l’atenció telefònica i la resta de tràmits interns essencials.
  • Atenció de Serveis Socials: l’atenció al públic continua suprimida, i es redueix la presència a una persona administrativa, en torns rotatius per assegurar l’atenció.
  • Gabinet d’Alcaldia: 1 persona únicament en l’horari que sigui imprescindible per cobrir les necessitats urgents d’aquest Departament i les pròpies del Registre Civil.
  • Informàtica: 1 persona en horari ordinari per garantir les tasques d’adaptació al teletreball.
  • Brigada de neteja: 2  persones en horari restringit i en torns rotatius (aquell que sigui indispensable per la neteja de l’equipament).
  • Consergeria: 1 persona en horari restringit i en torns rotatius (aquell que sigui indispensable per les tasques essencials que realitza aquest col·lectiu).

A més hi haurà dos treballadors de la brigada municipal d’obres i serveis disponibles per a cobrir situacions d’urgències. La resta de personal podrà continuar fent tasques de teletreball en la mida que sigui possible.

Aquestes mesures es van acordar per decret d’alcaldia ahir dilluns 23 de març, després d’haver-se conegut la previsió del govern espanyol de continuar prorrogant l’estat d’alarma fins a l’11 d’abril  i la crida a romandre als domicilis per evitar la propagació del virus.

 

Darrera actualització: 24.03.2020 | 09:02