Coronavirus: autoritzacions per cremes d’activitats agràries

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 14:20

Les persones que necessitin fer cremes de restes agrícoles com a part de la seva activitat ho poden sol·licitar de forma telemàtica.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha habilitat un canal a la seva pàgina web per tal que aquelles persones que necessitin realitzar cremes de restes agrícoles com a part de la seva activitat ho puguin sol·licitar mentre durin les mesures excepcionals decretades amb motiu de l’emergència sanitària pel coronavirus.

Podeu accedir en aquest enllaç al web del departament.

Aquestes autoritzacions estan destinades exclusivament a les persones que es dediquen a les activitats agràries per realitzar aquells treballs necessaris dins del cicle dels cultius. És a dir, les cremes de particulars continuen sense autorització, només es poden sol·licitar les cremes derivades d’activitats agràries professionals.

També es poden presentar les sol·licituds a l’Ajuntament de Cervelló a través de la plataforma e-Tram, indicant les dades de la persona interessada i el personal municipal de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania realitzarà el tràmit corresponent.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 14:34