Coronavirus: avui finalitza el cicle de xerrades de coaching

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 09:00

Avui finalitza el cicle de xerrades 360 graus. I ara què? adreçat a persones que estan en situació de recerca de feina que s’estan desenvolupant durant el mes de juny.

Com la resta de sessions programades, el webinar tractarà de posar llum sobre la difícil situació laboral a l'era post-COVID i es podrà seguir de forma telemàtica en un grup màxim de 100 persones.

El taller d’avui port per títol Per què hi han empreses i persones que sobreviuen en temps de crisi?” i serà impartit per Ezequiel Martí (coach executiu, mentor de negocis i escriptor). El webinar s’oferirà de forma gratuïta a partir de les 16.30 hores, organitzat per Eix Social i l’Ajuntament de Cervelló. Incidirà en com la crisi actual ha posat en una situació compromesa a tot el gruix empresarial, a tots els sectors econòmics i a tot el teixit de persones en les empreses i fora d´elles. La manera com les persones puguin gestionar aquesta situació serà la distinció entre sortir-ne airós o quedar-se a casa.

A diferència de les tres sessions anteriors, el webinar d’avui està especialment adreçat a professionals amb perfil executiu.

Per participar en la sessió cal fer la reserva de plaça clicant aquí o a l'enllaç adjunt.                    

Darrera actualització: 29.06.2020 | 10:58