Coronavirus: Cervelló es manté a la fase 0

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 10:00

Cervelló continua a la fase 0 del Pla de desescalada programat pel Ministeri de Sanitat per sortir del confinament de forma progressiva i un cop prorrogat l’estat d’alarma durant quinze dies més.

El municipi no podrà passar a la fase 1, igual que la resta de municipis de la seva regió sanitària que hauran d’esperar que es torni a valorar la situació per veure si compleix els requisits que marquen les autoritats sanitàries. La Generalitat podrà presentar un nou informe de l’evolució per veure si és possible que a partir del pròxim 18 de maig es pugui avançar de la fase 0 a la 1.

En aquesta fase 0 de preparació es van establir mesures d’alleujament comunes, com ara la sortida dels menors de 14 anys o dels adults per a la pràctica esportiva individual, respectant sempre les franges horàries corresponents. També es van reprenent parcialment les activitats econòmiques, com ara el petit comerç amb cita prèvia i atenció individualitzada, i els restaurants i les cafeteries amb servei per emportar.

Darrera actualització: 11.05.2020 | 12:23