Coronavirus: crida per fabricar pantalles amb impressores 3D

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 12:00

L’entitat Cervemakers fa una crida a totes les persones que tinguin impressores 3D per fabricar viseres amb pantalles de protecció que es lliuren als centres sanitaris.

L’entitat s’està mobilitzant conjuntament amb Vallirana amb els grups Coronavirusmakers i Clustermav per tal de fabricar components mèdics que es lliuren als hospitals. Un dels principals components que es requereixen són les pantalles de protecció amb viseres. Per això, posen a disposició de tothom que vulguin col·laborar amb la iniciativa des de casa i amb les seves impressores 3D, els arxius necessaris per a la fabricació:

Visera arxiu 3D STL 

Arxiu gcode per imprimir directament en Ender3 

Arxiu gcode per imprimir directament en Ender3 (2 unitats)

A mesura que es vagin produint, les pantalles es lliuren per al seu ús sanitari, per la qual cosa les persones que les fabriquin a casa, quan tinguin 8 o 10 unitats fetes han de contactar amb Cervemakers i un equip de l’Ajuntament passarà a recollir-les pels domicilis particulars. D’aquesta manera, s’evita que els productors surtin de casa i així puguin mantenir el confinament.

Cervemakers posa a disposició de tothom el seu correu electrònic info@cervemakers.com i un grup de whatsapp d’impressió 3D de l’associació, al qual us podeu afegir clicant a sobre: Grup whatsapp Impressió 3D

Més informació al web de Cervemakers http://cervemakers.cerventitats.cat/ o a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 13:21