Coronavirus: nou missatge de l'alcalde a la població

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 09:00

L'alcalde de Cervelló emet un nou missatge a la població, especialment als joves, per extremar les precaucions davant l’increment de contagis de coronavirus en zones pròximes al municipi, i apel·lar a la prudència i la responsabilitat.

Gràcies Cervelló

Ara, més responsables que mai

Com sabeu, aquests dies s’ha produït dins el territori metropolità un increment dels casos de contagis pel Covid i això ens obliga a insistir i reforçar les mesures de protecció i a estar alerta. L’evolució de la pandèmia de la Covid-19 no és la que ens agradaria a tothom, i més en dates tan properes a la nostra Festa Major. Això ens obliga a extremar les precaucions i respectar al màxim les recomanacions que ens fan les autoritats sanitàries.

Hem d’evitar la relaxació en les mesures de portar mascareta, respectar la separació i rentar-nos molt bé les mans. Tots i totes som responsables per aturar aquest virus. La ciutadania, els comerciants i restauradors, les entitats... tothom sou fonamentals per poder fer front a la situació amb les millors garanties.

Demanem ajuda de forma especial al col·lectiu de joves, que sovint teniu una percepció més baixa del risc. Però no és veritat que aquesta pandèmia no afecti als joves i també hem d’evitar que sigueu possibles transmissors cap a persones més grans o vulnerables.

Donada la situació, reduirem els actes de la Festa Major, que pràcticament ajornem, per tal d’evitar possibles situacions de risc. Així, no es faran els actes públics que puguin concentrar moltes persones al mateix temps. Gaudim aquesta Festa major diferent amb seguretat, més en família, i siguem molt responsables i prudents en tot allò que fem. És una decisió difícil, però la salut de les persones ha d’estar per sobre de qualsevol possible risc. Ja tindrem temps d’abraçar-nos i retrobar-nos.

Tots els moments emotius de solidaritat que hem viscut per part de veïns i veïnes, empreses i comerços, entitats, etc.  no serveixen de res si abaixem la guàrdia. Per això un agraeixo tot l’esforç que esteu fent, us animo a continuar treballant pel nostre municipi i us emplaço a fer servir correctament totes les mesures d’autoprotecció que ens recomanen les autoritats sanitàries.

La millor vacuna és la responsabilitat, el control i la prudència. 

Molts ànims i molt bon estiu.

José Ignacio Aparicio

L’alcalde

Darrera actualització: 22.07.2020 | 14:31