Coronavirus: reobertura de l’atenció presencial a l’Ajuntament

Dilluns, 8 de juny de 2020 a les 13:00

L’Ajuntament de Cervelló reobre avui dilluns les oficines a l’atenció presencial a la ciutadania, després del tancament per la crisi sanitària.

La ciutadania ja pot anar de forma presencial per fer gestions a l’OAC i a les dependències de Benestar Social, en els horaris habituals, de 8 a 14 hores de dilluns a divendres i els dijous de 17 a 20 hores.

Per accedir a la Casa de la Vila i poder ser atès, cal portar mascareta i abans d’entrar és necessari desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que està disponible a l’entrada. L’aforament màxim per atendre és de 3 persones i en cas que s’arribi a aquest límit, cal esperar a fora abans de ser atesos. Els veïns i veïnes han d’accedir per l’entrada del carrer Major però la sortida es fa pel carrer Resclosa.

La resta de departaments de l’Ajuntament continuaran prestant atenció telefònica i telemàtica i no s’ofereix servei d’atenció presencial dels tècnics municipals ni reunions.

La plantilla municipal s’anirà incorporant presencialment de forma progressiva però es continua prioritzant el teletreball sempre que sigui possible fins a finals d’agost. Als empleats i empleades  que ja estan treballant presencialment s’han fet tests serològics de la COVID-19 per comprovar el seu estat i assegurar que el servei es pot restablir amb seguretat per a tota la ciutadania. El consistori ha aprovat els protocols per fer front al COVID-19 elaborats pel Comitè de Seguretat i Salut d’aplicació a tot el personal municipal fins que finalitzi la situació de crisis sanitària i es retorni a una plena normalitat, amb un recull de mesures encaminades a prevenir el contagi i definir l’actuació en cas d’eventuals casos d’infecció entre el personal.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 15:09