Coronavirus: reobertura dels equipaments esportius

Dijous, 18 de juny de 2020 a les 13:00

L’Ajuntament de Cervelló i l’empresa gestora dels equipaments esportius municipals ultimen els detalls per poder obrir a partir del 22 de juny totes les instal·lacions per practicar esport.

La planificació de l’obertura de tots els espais esportius un cop acabi l’estat d’alarma i entrem a la nova normalitat contempla l’obertura al públic del complex Ceraqua, el camp d’esports municipal i les noves zones de l’Skatepark i de l’Street workout.

A tots els equipaments s’aplicarà la respectiva normativa de seguretat i higiene que caldrà respectar i cada espai tindrà les seves circumstàncies específiques. En alguns casos és possible que l’obertura dels espais no garanteixi l’ús immediat si calgués adaptar les instal·lacions per al seu correcte desenvolupament en termes d’higiene i desinfecció.

Els espais a l’aire lliure estaran degudament senyalitzats amb les normes d’ús i les mesures obligatòries, sota la responsabilitat de cada usuari pel seu ús indegut i la corresponent sanció en cas d’incompliment.

Les instal·lacions de Ceraqua i del camp d’esports seran responsabilitat de l’empresa gestora i de l’Ajuntament pel que fa a qualsevol pràctica esportiva, la seva aprovació i la regularització de les seves condicions. Qualsevol entitat que vulgui fer ús de les instal·lacions, ja sigui per fer entrenaments com per celebrar campionats o actes puntuals, haurà de sol·licitar-ho prèviament al consistori i tenir el seu consentiment exprés.

Darrera actualització: 18.06.2020 | 14:41