Curs en línia per identificar les papallones metropolitanes

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 17:00

Aquesta tarda comença el curs en línia que ha organitzat l’Àrea Metropolitana de Barcelona per identificar les papallones que habiten en el  nostre territori.

La formació té lloc avui i demà dimarts i està adreçada a qualsevol persona sense coneixements previs però que estigui interessada en el món de les papallones i que vulgui participar en el seu estudi. 

Avui el curs fa una introducció a a la biologia i ecologia de les papallones diürnes, amb l’estudi de com són les papallones, el cicle vital, la fenologia i com es relacionen amb el medi, el rol que desenvolupen en els ecosistemes i per què diem que són bioindicadors. Demà la formació es dirigirà a identificar les papallones diürnes de la metròpolis de Barcelona, estudiant amb detall les espècies que hi ha o que són més probables d'aparèixer als parcs i platges metropolitans, amb la resolució de dubtes d'identificació i consells per al camp.

El curs es pot  seguir per Zoom amb l'opció de fer preguntes i en directe a través del canal de YouTube del CREAF perquè tothom que es quedi sense plaça el pugui seguir.  

El professor és l'Andreu Ubach, màster en Biodiversitat per la UB i coordinador tècnic del Catalan Butterfly Monitoring Scheme (cBMS) a l'Àrea de Lepidòpters del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Aquest curs forma part del projecte "Anàlisi de la gestió sostenible dels prats i les zones dunars dels parcs i platges metropolitans" del que tothom es pot fer voluntari a través del web de l’AMB.

Més informació clicant aquí.

Darrera actualització: 27.04.2020 | 18:35