Cursos de formació per a la joventut aturada

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 10:00

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Cervelló ofereix diversos cursos formatius per a joves d’entre 18 i 29 anys que estiguin aturats.

Vuit cursos formen l’oferta formativa: Atenció al client i habilitats de comunicació; màrqueting digital, capacitats comunicatives de cara al públic i activitats administratives; operacions auxiliars de magatzem; serveis auxiliars de perruqueria; agents de dinamització esportiva i joves agents digitals; aspirant a vigilant de seguretat i auxiliar de serveis, consergeria i control d’accessos; iniciació a la cuina i serveis de sala, i restauració i auxiliar administratiu o administrativa.

Els cursos, que es realitzaran en diferents poblacions de la comarca, s’iniciaran a mitjans de febrer i finalitzaran a finals de juny. Tindran una duració d’entre 70 i 220 hores (alguns d'ells amb certificat de professionalitat de nivell 1). Algunes especialitats contemplen la realització de pràctiques formatives laborals a l'empresa (entre 40 i 120 hores).

Totes les persones que estiguin interessades han de contactar amb el Servei Local d’Ocupació a través de l’adreça electrònica crvl.ocupacio@cervello.cat o al telèfon 93 660 00 70.

El projecte forma part de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els projectes Singulars de Garantia Juvenil i està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

Darrera actualització: 04.02.2019 | 10:07