Declarat, avui dijous 28 de febrer, episodi ambiental d’alta contaminació

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 14:00

La Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya informa que, avui dijous 28 de febrer, s’ha declarat episodi ambiental d’alta contaminació de l’aire per partícules en suspensió PM10.

La zona objecte d’aquesta declaració abasta els municipis inclosos en les zones de protecció especial de l’ambient atmosfèric establertes al Decret 226/2006, de 23 de maig i a l’Acord de Govern 82/2012, de 31 de juliol. En aquest cas no afecta la població de Cervelló, però sí a diversos municipis de les comarques del Baix Llobregat, el Barcelonès, El Vallès Oriental i El Vallès Occidental.

Al Canal Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya podeu trobar les principals mesures i recomanacions a adoptar per tal de reduir l'exposició a la contaminació i els riscos per a la salut derivats de la contaminació de l'aire. També hi podreu trobar les mesures de precaució addicionals a adoptar davant de situacions amb nivells elevats de contaminació dirigides als col·lectius més vulnerables i a la població en general

Darrera actualització: 28.02.2019 | 14:12