Dia Mundial de la Bicicleta a la Jugatecambiental

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 14:00

Diumenge 21 d’abril la Jugatecambiental celebra el Dia Mundial de la Bicicleta amb una activitat que s’iniciarà a les 11.30 hores i on els i les participants hauran de portar la seva pròpia bicicleta.

A partir de les 11.30 hores s’obrirà l’espai de joc per a tota la família i, a partir de les 12 s’iniciarà l’activitat.

La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat, alhora que s'incrementa el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn.

Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixes i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia.

El projecte de la Jugatecambiental compta amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, gràcies a la integració del Parc de la Timba dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans. Si voleu obtenir més informació podeu consultar la pàgina web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 16.04.2019 | 14:13