Diumenge vinent, Jugatecambiental dedicada a la neteja d'espais naturals

Dijous, 17 de setembre de 2020 a les 14:00

La Jugatecambiental de tardor torna al parc de la Timba diumenge vinent amb activitats relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat.

La passada edició de primavera pràcticament va quedar anul·lada per l’estat d’alarma i ara es reprenen les activitats als diferents parcs que gestiona l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb les mesures corresponents per a la prevenció de la COVID-19 però amb limitacions, ja que no s’obrirà l’espai de joc ni el punt d’informació que acompanyaven cada sessió.

Marcada pels canvis provocats per la pandèmia, la Jugatecambiental de diumenge vinent coincidirà amb la celebració de l’European Clean Day i es dedicarà a la neteja dels espais naturals del municipi. Les persones que vulguin participar estan convocades d’11.30 a 13.30 hores al parc de la Timba.

El projecte es desenvoluparà durant els pròxims diumenges i fins al dia 1 de novembre amb una proposta nova cada cap de setmana gràcies a la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a la integració dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans.

La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família, incrementant el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i durant els pròxims caps de setmana es podrà gaudir de tallers de disseny, de meteorologia, d’alimentació infantil, de treballs manuals o de fotografia sobre la natura.


 

 

Darrera actualització: 17.09.2020 | 16:20