Divendres 10 d’agost comencen les obres d’asfaltat a la urbanització Costa de la Perdiu

Dijous, 9 d'agost de 2018 a les 00:00

El divendres 10 d’agost es realitzaran treballs d'asfaltat a la urbanització Costa de la Perdiu, que la corporació municipal tenia previst executar dintre dels treballs de manteniment de l'asfaltat de les urbanitzacions de la zona Nord del municipi i de part del nucli urbà.

Des de les 7.30 hores del matí no es podrà aparcar a un tram del carrer Can Rafel (prop del carrer Sant Miquel) ni tampoc al petit aparcament de terra que hi ha en la corba del carrer Can Rafel direcció carrer Montseny.  S'utilitzarà aquest espai per aparcar la maquinària i es regularitzarà el paviment amb el fresat asfàltic que es generi en l'actuació.

En aquest mateix carrer es repararà una part del paviment aixecat per les arrels dels arbres. Prop del carrer Arnau Berenguer es repararà un forat que no afectarà el trànsit i, a la part superior del carrer Can Rafel, s’allargaran les rampes del pas elevat. L’actuació es farà per meitats deixant un pas alternatiu als vehicles i, evitant així, tallar la circulació del carrer.

La quarta setmana d’agost es reprendran les obres a la urbanització de Puigmontmany i, posteriorment, es seguiran per Can Paulet i el casc urbà.

Des de la corporació municipal es demana la màxima col·laboració perquè les tasques es desenvolupen amb la major eficàcia possible i major brevetat, perquè afecte el menor possible a la rutina dels cervellonins i cervellonines.

Darrera actualització: 09.08.2018 | 11:43