Els invertebrats, a la pròxima Jugatecambiental

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 10:00

Amb els invertebrats com a protagonistes, la Jugatecambiental del Parc de la Timba reprèn la segona sessió de primavera diumenge que ve.

La pròxima Jugatecambiental serà un tèsting d’invertebrats organitzat per Fundesplai que es podrà gaudir com sempre de les 11.30 a les 13.30 hores.

La nova temporada de Jugatecambiental, promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es va iniciar diumenge passat, 21 de març, i fins al 6 de juny oferirà activitats lúdiques i didàctiques relacionades amb el medi ambient, la sostenibilitat i la natura pensades per aprendre i gaudir en família. La Jugatecambiental combina un espai de joc amb una activitat diferent cada diumenge, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i durant els pròxims caps de setmana es podrà gaudir de tallers sobre animals i plantes, d’alimentació saludable, de treballs manuals o de fotografia sobre la natura.

Més informació a la pàgina web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 24.03.2021 | 18:24