Enfilem la setmana de la Festa Major 2018

Dilluns, 23 de juliol de 2018 a les 14:00

Aquesta setmana s’enllesteixen els preparatius per organitzar la Festa Major de Cervelló que se celebrarà el cap de setmana vinent, del 27 de juliol al 3 d‘agost.

Enfilem, doncs, una setmana on podem gaudir d’una sèrie d’actes previs a la Festa i que s’intensificaran a partir de divendres.

Avui i demà es repartiran a partir de les 18 hores a la plaça de la Biblioteca les víctimes i les pastanagues del Gran Joc que organitza Joviment. Dimecres hi ha prevista l’actuació del Xou del Casal de la Gent Gran, amb sopar i ball pels seixantins a la plaça de l’Ajuntament. Dijous estarà ben farcit d’activitats, ja que continuarà la música amb el concert de guitarra "Come together" organitzat per l’Aula de Música a la terrassa de la Biblioteca, hi haurà cinema a la fresca a la nit i, en acabar, començarà el Gran Joc de la Pastanaga.

I a partir de divendres, tothom a gaudir de la Festa Major fins al dia 3 d’agost. Per qüestions organitzatives, us informem que els espectacles de sorra i làser que s’han programat pel dia 29 de juliol a partir de les 22 hores es traslladen a la plaça de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 23.07.2018 | 15:01