Esperant la festivitat de Sant Jordi 2019

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 14:10

Aquesta setmana de Pasqua s'ultimen els preparatius per celebrar la festivitat de Sant Jordi dimarts vinent, 23 d‘abril, amb la Fira a la Rambla Tarradellas com a protagonista.

De nou aquest cèntric punt del municipi acollirà la Fira de Sant Jordi el mateix dia 23 d'abril amb la mostra de llibres dels autors locals i les parades de venda de productes, entorn de la qual s'han programat diverses activitats, com tallers infantils, recital de poemes i cançons i actuacions musicals. Per aquest motiu, es tallarà el trànsit de vehicles a la Rambla i no es podrà estacionar en el tram comprès entre el carrer Major i el carrer Coral Diana de 17 a 21 hores.

Per l’endemà, dia 24, el Consoci de Normalització Lingüística ha organitzat el 1r Dictat  Català, una activitat oberta a tothom que es proposa con un concurs per a esbrinar qui és capaç d’escriure un text amb les mínimes errades ortogràfiques possibles. L’acte, que s’emmarca dins de l’Any Teresa Pàmies, tindrà com a protagonista un fragment d’un llibre d’aquesta autora i es desenvoluparà a les 7 de la tarda en la Sala Polivalent de la Biblioteca. La persona guanyadora del concurs s’endurà una tauleta tàctil però hi haurà fins a 10 premis.

Els actes dedicats a Sant Jordi es completaran amb el recital de poesia i fòrum obert “Parlen les dones” que comptarà amb la participació d’Anna Boix i Mireia Chalamanch.

Podeu consultar els actes clicant al cartell adjunt o a l'agenda d'aquest web.

Darrera actualització: 17.04.2019 | 10:18