Festa patronal de la Germandat de Sant Sebastià

Dimarts, 14 de gener de 2020 a les 14:00

La Germandat de Sant Sebastià de Cervelló celebrarà diumenge vinent, 19 de gener, la seva festa patronal amb diversos actes en honor al seu patró, la festivitat del qual se celebra el 20 de gener.

La festa de la Germandat s’iniciarà a les 11 hores, a l’Església de Sant Esteve, on s’oficiarà una missa i es renovarà el Vot de Poble, en un acte que comptarà amb la col·laboració de Cervelló Solidari. 165 anys després que una pesta de còlera arribés al municipi i el poble demanés protecció a Sant Sebastià, es renovarà la promesa de mantenir la súplica i l’acció de gràcies al Sant per la seva intercessió contra aquesta malaltia.

Posteriorment, a les 12 del migdia s’oferirà el tradicional vermut obert a totes les persones a la Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu.

La Germandat de Sant Sebastià està arrelada a Cervelló des de l'any 1860. D'aquesta data són uns estatuts que regulen el funcionament de la mutualitat com a entitat creada per ajudar les famílies que en cas de malaltia tinguessin una petita ajuda que vingués a pal·liar la manca d'ingressos.

Darrera actualització: 14.01.2020 | 14:32