Finalitza l'alerta per l'onada de calor

Dimecres, 8 d'agost de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament de Cervelló informa a la població que la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha tancat l’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor que es va activar el passat dijous 2 d’agost. El Servei meteorològic de Catalunya (SMC) ha donat per finalitzat l'episodi de Calor.

A partir de dimecres 8 d’agost les temperatures tornen a apropar-se a la mitjana, tot i que encara estan per sobre dels normals per l’època de l’any.

Així i tot, l'Ajuntament recomana evitar les activitats físiques intenses a les hores de més calor i beure molta aigua. També davant d'unes altes temperatures es demana tenir especial cura de les persones més vulnerables a la calor com la gent gran, nadons o els malalts crònics.

El consistori recorda que es pot estar en llocs climatitzats, com el Casal de la Gent Gran o la Sala de Plens de l’ajuntament, en horaris de més calor i que els Serveis Socials continuen fent un especial seguiment als usuaris de teleassistència i d’atenció domiciliària.  

En cas que hi hagi una nova onada de calor, des de la corporació continuarà informant-se de les actuacions que es prendran.

Darrera actualització: 08.08.2018 | 13:42