I demà dissabte, contes en sessió nocturna

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 09:00

Demà dissabte continua el cicle “Explica’m un conte, al poble”, en aquesta ocasió en sessió nocturna a la plaça Saint-Martin-le-Beau.

Els encarregats seran els membres de la Companyia Ukecontes que oferiran l’espectacle “Contem amb la música” a les 22 hores.

Aquesta és la 6a edició d’un cicle de contes que amb l’arribada del mes de juliol en els últims anys aplega a grans i petits en entorns naturals per escoltar històries i espectacles cada cap de setmana. Enguany però la situació de pandèmia fa que els contes s’apropin al nucli urbà del poble per garantir l’aplicació de les noves mesures sanitàries i controlar molt més la seguretat dels assistents. Durant tot el mes de juliol podem gaudir de diversos espectacles adreçats a tota la família dins d’un projecte conjunt organitzat per l’Ajuntament de Cervelló, l’escola de teatre el Teatrí i la companyia Jomeloguisjomelo.com amb el Moi Aznar al capdavant, i també amb la col·laboració de l’Aula de Música.

Els contes continuaran divendres 24 de juliol amb la història de “La Berta sense por” explicada per la Companyia Teatrem al carrer Montserrat. I finalment per tancar el cicle i enllaçar-lo amb les propostes que s’estan organitzant per la Festa Major, arribarà la Companyia El Replà amb “Dia de Festa Major” que prometen una gran festa al Parc de la Timba. En cas de pluja, els espectacles es traslladarien a la pista poliesportiva.

Darrera actualització: 16.07.2020 | 15:01