Impuls per als joves emprenedors amb idees de negoci

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 00:00

Els joves d’entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar idees de negoci poden participar en la nova edició del programa Explorer Lab que impulsa el Banco Santander en fase pilot.

Aquest programa gratuït és una oportunitat per formar-se i adquirir els coneixements necessaris per construir i validar una idea de negoci que contribueixi a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible per 2030. Només 225 projectes tindran accés a aquesta fase de digitalització i ampliació internacional de la comunitat global d'emprenedoria universitari. Un cop finalitzat el procés de formació, el millor projecte tindrà l'oportunitat de viure durant 12 setmanes l'experiència Explorer in Residence. Els membres de l'equip guanyador rebran consultoria en diferents àrees de negoci, connexions d'alt valor i suport a les campanyes de comunicació i màrqueting per seguir avançant. Tot l'itinerari es desenvoluparà in situ a Banco Santander i comptarà amb una agenda específica dissenyada ad hoc per a cada projecte.

La convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins el 13 de febrer, i els interessats en desenvolupar la seva idea de negoci han de presentar la candidatura a través de: ExplorerByX.

Aquest programa està promogut per Banco Santander a través de Santander Universidades i coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i compta amb la col·laboració en l’àmbit local de més de 100 entitats públiques i privades. Explorer Lab es desenvolupa en 5 països: Espanya, Portugal. Argentina, Mèxic i Xile.

Darrera actualització: 10.02.2020 | 18:34