Inauguració de la Jugatecambiental de tardor a la Timba

Divendres, 14 de setembre de 2018 a les 12:05

Aquest cap de setmana torna la Jugatecambiental al parc de la Timba en la seva edició de tardor, amb activitats relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat.

El projecte, que es va posar en marxa el passat mes d'abril en l’edició de primavera, es desenvoluparà cada diumenge fins al 25 de novembre amb una proposta nova gràcies a la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i a la integració dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans. Diumenge vinent podrem conèixer qui viu al parc de la Timba i aprendrem a reconèixer els seus habitants, descobrint la biodiversitat que ens envolta, en una activitat que forma part del "Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat. Compartim un Futur".

La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família, incrementant el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixes i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia. Durant els pròxims caps de setmana es podrà gaudir de tallers de reciclatge, de jardineria o de mobilitat sostenible, a més de la celebració de la gran Festa del parc prevista pel 28 d’octubre.

Darrera actualització: 14.09.2018 | 12:34