Incidències pel temporal de pluja i vent

Dimarts, 21 de gener de 2020 a les 13:00

El temporal de vent i pluja que ens afecta des d’ahir ha provocat la caiguda d'un arbre al carrer Prullans de Can Guitart Vell aquest matí.

Efectius de la Policia Local i de Protecció Civil han treballat per retirar l'arbre de la via pública i poder restablir la circulació de vehicles. 

També s’han produït incidències per pins caiguts sobre el cablejat elèctric en diverses urbanitzacions del terme municipal. El carrer Masia està tallat al trànsit i alguns veïns de Can Guitart estan sense llum a l’espera de que es restableixi el subministrament.

Recordem que continua activada l'alerta per vent i pluges.  L'episodi de vent s’estén avui dimarts a tot Catalunya, afectant el litoral i prelitoral centrals i zones elevades de la Catalunya Central i comarques interiors de Tarragona.

El conseller d'Interior va resoldre ahir la suspensió de totes les activitats a l'aire lliure al medi natural a les comarques de les demarcacions de Girona, Barcelona i Catalunya Central. La restricció es mantindrà vigent mentre existeixi l'activació dels diferents plans d'emergència de forma simultània, o bé fins a nova resolució.

Darrera actualització: 21.01.2020 | 15:09