Informació pública del Pressupost del 2019

Dijous, 27 de desembre de 2018 a les 13:30

Demà divendres 28 de desembre finalitza el termini per presentar al·legacions a l’aprovació inicial del Pressupost municipal per a l’any 2019.

L’Ajuntament de Cervelló va aprovar el pressupost general de la Corporació en el Ple del passat 26 de novembre, més d’un mes abans que acabi aquest any i comenci el nou exercici a data 1 de gener. Els comptes municipals es van aprovar amb el vot favorable dels regidors de M’estimo Cervelló-PSC (5) i Convergència i Unió (2) i els vots en contra d’Esquerra Republicana de Catalunya (4), Cervelló ara sí que es pot (1) i Ciudadanos (1).

El Pressupost per al nou any és de 8,99 milions d’euros, amb un lleuger decrement respecte a l’any passat per l’amortització del crèdit per fer front a les expropiacions forçoses, tot i que la majoria de partides es mantenen igual o s’incrementen. Els comptes municipals continuen prioritzant l’atenció en la despesa social, mantenen l’aportació per prestar el Servei d’Atenció Domiciliària, continuen mantenint la despesa en reparacions, manteniment i conservació de la via pública i els equipaments municipals, donen suport a les entitats locals mantenint els ajuts per desenvolupar la seva activitat i incrementen la despesa en millorar la prestació del servei de l’Escola Bressol Pota-Roges.

Podeu consultar els detalls del Pressupost clicant aquí o al document adjunt.

Darrera actualització: 22.01.2019 | 09:21