Inscripcions per al curs gratuït de monitor de lleure

Dissabte, 6 de març de 2021 a les 11:00

Dilluns vinent, 8 de març, s’obre el període d’inscripció per al curs de monitor de lleure que ha organitzat l’Ajuntament de Cervelló.

El curs està adreçat principalment als joves que vulguin obtenir formació oficial com a monitors d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil i està completament subvencionat pel consistori. El curs es realitzarà en dependències municipals en dues etapes, una lectiva de formació presencial i en línia de 150 hores i una de pràctiques de 160 hores. Les places estan limitades a 20 persones que han de ser majors d’edat. El consistori ha establert una sèrie de criteris sumatoris per optar a una plaça, com ser menor de 30 anys, està empadronat a Cervelló, estar inscrit com a demandant d’ocupació al SOC, estar treballant en una activitat relacionada amb el lleure o haver-ho fet anteriorment.

Està previst que el curs comenci el 29 de març i acabi el 10 de juliol, tot i que les dates podrien variar en funció de la situació per la Covid-19.

Les inscripcions es poden tramitar al registre de l’Ajuntament de forma presencial o telemàtica fins al 21 de març, tot i que es podria ampliar la data si quedessin places disponibles en complir el termini. Podeu consultar la documentació que cal presentar a les bases reguladores de la inscripció clicant aquí o a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 08.03.2021 | 08:27