Jornada de portes obertes del nou Tanatori

Dimarts, 30 de gener de 2018 a les 12:00

Per tal de donar a conèixer el nou Tanatori del municipi s’ha organitzat una jornada de portes obertes diumenge vinent 4 de febrer.

D’aquesta manera, Cervelló comptarà amb el primer tanatori de la localitat, ubicat al costat el cementiri municipal, al carrer Joan Torruella i Urpina. L’equipament és obra de l’empresa funerària Àltima i serà gestionat per la seva filial, GIC de Nomber.

Projectat per l’arquitecte Xavier Alba, el Tanatori de Cervelló disposa d’una sala de vetlla a més de dependències d’atenció personalitzada a les famílies, vestíbul polivalent amb possibilitat de celebrar cerimònies, zona exterior enjardinada per a l’ús privat dels usuaris i un accés directe al cementiri.

En total, l’equipament consta de 144 metres quadrats edificats sobre un solar de 550. La sala de vetlla disposa de serveis propis, així com nevera i cafetera. Per a la seva construcció del Tanatori de Cervelló, Àltima ha tingut en compte criteris respectuosos amb el medi ambient i d’eficiència energètica, com ara l’ús de materials de fabricació de proximitat (que contribueixen a un menor impacte de la petjada de carboni) i ha apostat per elements reciclats o amb certificació d’origen. També s’han prioritzat aspectes d’aïllament, climatització i il·luminació que garanteixen el màxim estalvi en aquest sentit.

 

 

Darrera actualització: 30.01.2018 | 13:01