La Targeta Rosa metropolitana, a Cervelló

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 13:00

Els veïns i veïnes de Cervelló que reuneixin els requisits necessaris ja poden sol·licitar la Targeta Rosa metropolitana per abaratir les despeses de transport.

La targeta rosa metropolitana és un títol de transport de tarifació social que té per objectiu facilitar l'accés als serveis de transport públic metropolitans a persones grans o amb discapacitat i amb escassos recursos econòmics.

La targeta és personal i intransferible, i amb ella es pot viatjar gratuïtament o bé amb tarifa reduïda en els següents serveis de transport públic que operen a la zona tarifària 1 del sistema tarifari integrat: línies d'autobusos metropolitans de TMB, línies d'autobusos metropolitans d’empreses concessionàries de l'AMB dins de la zona tarifària 1, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (dins la zona tarifària del sistema tarifari integrat), Metro, Trambaix, Trambesòs i Funicular de Montjuïc. En queden excloses les línies singulars Aerobús, telefèrics, funicular Tibidabo, Tramvia Blau, Bus Turístic i serveis especials.

Podeu obtenir més informació a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Cervelló i a la pàgina web de l’AMB clicant aquí o a l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 11.06.2019 | 20:43