Les plantes i els seus usos a la Jugatecambiental

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 09:45

La segona sessió de primavera 2019 de la Jugatecambiental al Parc de la Timba de Cervelló es celebrarà el diumenge 14 d’abril amb l’activitat “Uns remeis molt ben plantats. Les plantes i els seus usos”, on es pretén conèixer les propietats que presenten les plantes remeieres del parc. 

A partir de les 11.30 hores s’obrirà l’espai de joc per a tota la família i, a partir de les 12 s’iniciarà el taller.

El projecte de la Jugatecambiental, que es va iniciar el 31 de març, es desenvoluparà durant els caps de setmana fins al juny en l’edició de primavera i fins al novembre en la de tardor. Compta amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, gràcies a la integració de la Timba dins de la Xarxa de Parcs Metropolitans que es va fer l’any passat.

La Jugatecambiental és un espai de joc i aprenentatge que es fa a l'aire lliure per desenvolupar activitats en família relacionades amb el medi ambient, la natura i la sostenibilitat, alhora que s'incrementa el coneixement dels valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i combinen els serveis fixes i les activitats dirigides, amb un punt d'informació sobre el parc i el municipi i una activitat guiada diferent cada dia.

En l’edició de primavera i fins al 23 de juny, data de celebració de la Festa del Parc, les famílies estan convidades a gaudir d'activitats envoltades de natura cada diumenge, excepte l’11 de maig que serà dissabte i coincidirà amb la jornada del Let's clean up Europe Day de neteja dels espais públics. L’edició de tardor començarà el 8 de setembre i s’allargarà fins al 24 de novembre.

Més informació a la pàgina web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 11:50