L’hort al balcó i el joc de les verdures a la Jugatecambiental

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 12:00

L’hort al balcó i el joc de les verdures és la propera activitat de la Jugatecambiental al Parc de la Timba, per al diumenge 28 d’abril a partir de les 11.30 hores del matí.

En aquesta ocasió l’activitat pretén que els participants revisen les principals idees sobre l’evolució de la vida pagès en els darrers anys i els nous models de conreu dins les ciutats.

D’aquesta manera, amb la col·laboració de Fundesplai, es dóna a conèixer els mitjans de producció i consum sostenible, un eix més de tots el que treballa la Jugatecambiental al llarg de la seva programació de primavera, que finalitzarà el 23 de juny amb la Festa del Parc.

La Jugatecambiental, que compta amb la col·laboració de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, es presenta com un espai on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Les Jugatecambientals també disposen d'un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació sobre el parc i el municipi on s'ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

La pròxima data està prevista per al diumenge 5 de maig en la que s’elaborarà un molinet de vent.

Darrera actualització: 23.04.2019 | 13:08