Manifest de la Comissió de l’Any Tarradellas, entitats i Ajuntament de Cervelló sobre les detencions d’ahir 16 d’octubre

Dimarts, 17 d'octubre de 2017 a les 00:00

La Comissió de l'Any Tarradellas, les entitats participants i l'Ajuntament de Cervelló han consensuat un manifest que es llegirà a tots els actes programats fins al dia 23 d'octubre.

La Comissió de l'Any Tarradellas, les entitats que la conformen i l'Ajuntament de Cervelló manifestem el nostre rebuig més enèrgic a la detenció que es va produir ahir, 16 d'octubre de 2017, dels líders de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

Volem deixar clar que no compartim les mesures decretades per l'Audiència Nacional espanyola perquè pensem que són totalment injustes i desproporcionades.

Un conflicte polític ha de trobar una solució política a través del diàleg i la negociació i no enviant a la presó a persones que organitzen mobilitzacions. I avui, més que mai, durant la Setmana de la cloenda del 40è aniversari del retorn del president Tarradellas, volem posar en valor la seva figura treballadora, persistent i dialogant a la recerca del consens, perquè avui és quan més necessitem aquests valors i aquesta manera de fer.

Darrera actualització: 29.11.2017 | 14:58