Millora de les reixes de recollida d'aigües pluvials

Divendres, 14 de setembre de 2018 a les 12:00

La setmana vinent s'iniciaran les obres per a substituir les reixes transversals de recollida d'aigües pluvials de la via pública i per la col·locació d'embornals dobles a la rigola en alguns punts del municipi.

El projecte contempla la substitució d'un total de 9 reixes, tres ubicades al nucli urbà i la resta a les urbanitzacions de Mas de Can Pi, Granja Garcia i Can Guitart Vell. La seva eliminació és necessària perquè es troben molt deteriorades pel pas del temps i generen un risc per a la circulació de vehicles, a més de provocar sorolls que alteren el descans veïnal. La substitució de les reixes per embornals als laterals del vial soluciona aquests problemes i millora el cost de manteniment en el futur.

Les obres començaran dilluns 17 de setembre amb el canvi de la reixa ubicada a la cantonada del carrer Santa Anna amb el carrer Resclosa, però no comportaran cap afectació al trànsit de vehicles.

El pròxim dimecres 19 de setembre se substituirà la reixa del carrer Resclosa amb el carrer Major, per la qual cosa es tallarà el trànsit de vehicles en el tram del carrer Resclosa, entre el carrer Santa Anna i el carrer Major, ja que no es pot fer l'obra donant pas alternatiu. S'aprofita per fer aquesta actuació el dia 19 que és festiu a Cervelló i es preveu que hi ha haurà menys afectació.

L'actuació a la reixa ubicada al carrer Mestre Puignau es planifica per dijous dia 20 i s'hauran d'ocupar provisionalment tres places d'aparcament i de desplaçar el grup de contenidors però no es tallarà el trànsit de vehicles al carrer. Posteriorment es continuarà amb les reixes als carrers de les urbanitzacions. La durada aproximada del total de les obres serà d'un mes.

Darrera actualització: 14.09.2018 | 13:16