Netegem els espais naturals de Cervelló

Dimarts, 7 de maig de 2019 a les 19:00

Cervelló s’afegirà el cap de setmana vinent a la jornada europea de neteja dels espais naturals.

Des de divendres i fins al diumenge es faran un seguit d’accions destinades a eliminar del nostre entorn natural les deixalles que es llencen en llocs indeguts o prohibits directament. La campanya s’emmarca en la campanya Let’s clean up Europe que se celebrarà en diversos països europeus per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, amb l’objectiu de promoure la recollida de residus que es vessen il·legalment als boscos, platges, rius, etc.

Divendres al matí els protagonistes seran els escolars dels centres educatius del municipi, que distribuïts per grups  recorreran diferents itineraris per treure la brutícia que es vagin trobant per la muntanya i dipositar-la finalment en uns grans contenidors que es portaran a la deixalleria. També divendres, l’empresa del municipi Martiderm ha organitzat a la tarda una recollida de residus a la zona del polígon industrial.

Dissabte al matí hi ha convocada una neteja oberta a tothom que sortirà del Parc de la Timba a partir de les 11 hores. El consistori proporcionarà el material necessari per a la neteja i la retirada de les deixalles. Finalment, diumenge vinent i coincidint amb la caminada de l’Aplec de Sant Ponç, també es farà una recollida de brossa per a les persones que vulguin participar anant cap al monestir.

Voleu veure el vídeo amb el resum de les actuacions de l’any 2018 a diferents municipis? Cliqueu aquí o a l'arxiu adjunt.

 

Darrera actualització: 07.05.2019 | 19:35