Nou curs escolar per a un miler d’alumnes a Cervelló

Dimecres, 12 de setembre de 2018 a les 12:00

Gairebé 1000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària han començat avui 12 de setembre el nou curs escolar en els tres centres educatius públics de Cervelló, pràcticament el mateix nombre que el curs passat.

Enrere han quedat gairebé tres mesos de vacances que han servit per descansar i agafar forces per emprendre una nova temporada plena de reptes i de nous aprenentatges. La il·lusió dels més grans pel retrobament amb els companys i companyes ha anat acompanyada dels plors dels més petits que comencen una nova etapa escolar i no volien separar-se dels pares i mares.

Alumnes i professors inicien el curs escolar 2018-2019 a Cervelló amb pràcticament les mateixes xifres que l’any passat. A l’Escola Santa Maria, l’alumnat suma 374 estudiants d’infantil i de primària que tindran un total de 32 mestres. A l’Escola Nova enguany són 297 alumnes i 20 mestres en plantilla. I els estudiants que ompliran les aules de l’institut els pròxims mesos fan un total de 320, distribuïts en 4 grups de primer d’ESO, 4 de segon, 3 de tercer i 4 de quart, que comptaran amb 32 professors. Els joves de l’institut han començat el curs amb un acte de presentació i benvinguda de tots els grups al Centre Cívic l’Ateneu, on han tingut la primera presa de contacte amb els companys i l’equip docent.

Per la seva part, la novetat més destacada de l’Escola Nova per aquest curs és la celebració enguany del 10è aniversari del centre.

Darrera actualització: 12.09.2018 | 12:58