Nova càpsula formativa per ajudar a trobar feina

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 21:30

Ja s’han obert les inscripcions per a la pròxima càpsula formativa del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Cervelló per aprendre a fer servir l’Elevator Pitch.

L’objectiu de la formació és donar la informació necessària per poder incorporar aquesta eina al currículum, estructurant una presentació breu de la trajectòria professional, treballant objectius i identificant punts de valor per aconseguir fer una candidatura més atractiva i captar així l’atenció dels seleccionadors en una entrevista de feina.

El curs forma part del cicle de càpsules formatives d’enguany adreçades a persones en atur o que volen millorar la seva ocupabilitat. La formació es farà el dia 27 de juny  a l’Aula de Recerca de Feina de l’Ajuntament.

La resta de cursos que completen la programació d’enguany es desenvoluparan al setembre (Dones que ho poden tot) i a l’octubre (Com trobar feina al Nadal).

Tots els cursos són gratuïts i requereixen inscripció prèvia. Les persones que estiguin interessades hauran d’adreçar-se al SLO, al telèfon 93 660 0070 o a l’adreça electrònica crvl.ocupacio@cervello.cat.

Darrera actualització: 11.06.2019 | 21:58