Obert el període d’inscripció per al Buida les Golfes, edició primavera 2019

Dijous, 21 de març de 2019 a les 13:00

S’ha obert el període d’inscripció fins al 3 d’abril de 2019 per poder participar en el mercat d’ocasió i d’oportunitats de Cervelló Buida les Golfes Primavera 2019, que tindrà lloc a Cervelló el 7 d’abril de 2019, i que permetrà que totes aquelles persones particulars puguin vendre objectes o articles de segona mà a baix preu.

El nombre de parades és limitat, motiu pel qual totes aquelles persones que estiguin interessades a participar com a venedores, cal que formalitzin la inscripció mitjançant la corresponent fitxa de sol·licitud de participació, segons el model facilitat a tal efecte. Només es permetrà una sol·licitud per persona. La inscripció és gratuïta.

La fitxa de sol·licitud de participació es pot presentar presencialment, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores, i dijous, de 17 a 20 hores, o telemàticament, a través de la plataforma de tràmits electrònics (e-TRAM) del web municipal www.cervello.cat (mitjançant el model d’Instància genèrica – adjuntant la fitxa de sol·licitud de participació signada).

Amb el mercat d’ocasió i d’oportunitats de Cervelló Buida les Golfes es pretén afavorir la reutilització d’objectes o articles que les persones particulars tenen a casa i que ja no usen, podent-los vendre a baix preu perquè altres persones els puguin comprar i donar-los un nou ús (segona oportunitat). No es tracta d’un mercat professional. Es tracta d’una iniciativa adreçada a la ciutadania, en particular.

Podeu obtenir més informació de les condicions de participació en els documents adjunts.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 13:48