Obertes les inscripcions pel Carnaval 2020

Dilluns, 27 de gener de 2020 a les 15:00

L’Ajuntament de Cervelló ha obert avui el període d’inscripcions per a la participació de les comparses en el Carnaval 2020.

Fins al dia 20 de febrer es poden inscriure els grups que vulguin participar en la rua i en el concurs de la present edició, que se celebrarà el dissabte 29 de febrer a partir de les 19 hores.

Tant les comparses locals, com les foranes i els establiments comercials de la població que vulguin participar han d'omplir el full d'inscripció i registrar-lo en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, en el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 8 a 14 hores, i dijous de 17 a 20 hores).

El concurs del Carnaval és obert i poden participar-hi tots els grups que s'ajustin a les bases, sent obligatori desfilar a la rua. Es considera comparsa un grup col·lectiu d'un mínim de 10 persones, acompanyada de carrossa al·legòrica o vehicle identificador de la temàtica triada i l'equip de megafonia. La rua començarà al carrer Vidriers i acabarà al pavelló municipal Xavier Ballber, on es farà el lliurament de premis. Totes les comparses de Cervelló inscrites rebran un premi a la participació, la quantitat del qual variarà en funció del nombre de persones que hi participin.

Els premis per a les comparses locals seran per a les tres millors comparses i per a la millor carrossa. En el cas de les comparses d'altres municipis es crea una categoria a la millor comparsa forana, les quals només podran participar en aquesta categoria. Els premis de les comparses foranes variaran en funció de les inscripcions que hi hagi de comparses de fora.

Els establiments comercials que el dia del Carnaval vulguin guarnir el local i/o disfressar els empleats podran optar al premi especial per a la millor botiga disfressada. En aquest cas l’establiment haurà d’estar obert la tarda de la rua per tal que el jurat pugui visitar-lo o en defecte d’això que l’interior sigui visible des del carrer. 

Les bases del concurs també preveuen un premi a la millor disfressa individual.

Podeu consultar les bases de participació en el concurs de disfresses i de comparses en la documentació adjunta i descarregar els formularis per a les comparses locals, les foranes i els establiments comercials.

 

Darrera actualització: 27.01.2020 | 15:22