Obertes les inscripcions per al taller i l’òpera El jove barber de Sevilla

Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 12:00

La Biblioteca Municipal de Cervelló ha obert el període d’inscripcions per poder participar tant en el taller familiar com en la visita a l’òpera El jove barber de Sevilla programats per al divendres 15 i dissabte 16 de febrer respectivament.

El taller s’iniciarà a les 18 hores de la tarda i tindrà una duració de 60 minuts. Està destinat a famílies amb infants a partir dels 6 anys amb la intenció de facilitar-los una guia didàctica que els permeti seguir i entendre millor la trama de l’òpera El jove barber de Sevilla, que podran visitar el dissabte 16, a les 18 hores de la tarda al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès, a un preu de 10 euros.

Les places són limitades i per ambdues activitats es requereix la inscripció prèvia. Es tracta d’una activitat única perquè el projecte ha estat seleccionat entre altres 6 biblioteques en tota Catalunya.

El jove barber de Sevilla és una reducció de l’òpera El barber de Sevilla, una òpera còmica o buffa del compositor italià Gioachino Rossini, carregada d'embolics argumentals que faran que totes les famílies passin una jornada ben divertida amb les dues activitats programades per la biblioteca.

La trama de l’obra està ambientada en la Sevilla del s. XIX i relata les peripècies d'una parella d'enamorats: el comte d’Almaviva i la jove òrfena Rosina.  Bartolo, tutor de la noia, també la pretén malgrat la diferència d'edat. Per a evitar-ho, la parella es val de l'ajuda de Fígaro, el barber més famós del món i el vertader protagonista d’aquesta història. Fígaro, mitjançant la seva astúcia i imaginació enganya a Bartolo i aconsegueix unir en matrimoni als enamorats Rosina i Almaviva.

Darrera actualització: 23.01.2019 | 12:44

Imatges

Òpera jove barber de Sevilla