Preparant l’arribada del Pare Noel

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 14:45

La Sala d’Actes de l’Ateneu acull aquesta setmana els preparatius per a la gran festa de rebuda del Pare Noel de dissabte vinent a l’Ateneu que estan organitzant els Trapelles de Cervelló amb la col·laboració de l’Ajuntament.

A partir de les 5 de la tarda de dissabte 21 de desembre hi ha previstes diverses activitats per anar escalfant l’ambient a la plaça de la Biblioteca i a la rambla Josep Tarradellas.

A partir d’aquesta hora, la plaça de la Biblioteca acollirà una disco party infantil al mateix temps que podreu degustar una bona xocolatada preparada per les Xocolateres. També, a la Rambla Josep Tarradellas podreu ajudar els elfs de Cervelló a enllestir l’arbre de Nadal. En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Sala Tarradellas del Centre Cívic l’Ateneu.

A les 17.30 hores arribarà el Pare Noel i es passejarà amb el seu trineu pels carrers del municipi fins a arribar a l’Ateneu on l’esperaran pares, mares, nens i nenes amb tota la cort d’elfs per donar-li la benvinguda. La festa començarà a partir de les 18 hores. Els infants podran lliurar la carta al Pare Noel per ordre d’arribada, fent cua a l’entrada de l’Ateneu, en diferents sessions a partir de les 18.15 hores.

 

Darrera actualització: 18.12.2019 | 15:04