Presentació dels nous caps de Mossos d’Esquadra al territori

Dijous, 28 de març de 2019 a les 13:30

Els nous comandaments de Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud van visitar ahir dimecres el consistori per fer una presentació oficial davant les autoritat locals.

El comissari, Joan Portals, i l'intendent sot-cap, Amadeu Domingo, van ser rebuts per l'alcalde, José Ignacio Aparicio, el tinent d'alcalde i regidor de seguretat, Juan Santiago, així com l’inspector i el sergent de la Policia Local. A l’acte també va estar present l’intendent cap de l’Àrea Bàsica Policial de Sant Feliu de Llobregat, Ramon San Eufrasio.

L’acte va servir com a presentació de les noves persones que estan davant d’aquesta Regió Policial que abasta el territori de Cervelló, una visita que estan realitzant a tots els ajuntaments de la zona. Aquesta Regió comprèn les àrees bàsiques policials de Cornellà, Esplugues, Garraf, Gavà, l’Hospitalet, Martorell, el Prat de Llobregat, Sant Boi, Sant Feliu i Alt Penedès.  A la trobada va quedar palesa la necessitat de treball conjunt i la bona sintonia existent entre els dos cossos policials.

Darrera actualització: 28.03.2019 | 14:43