Presents a l’assemblea comarcal del Consell de la Gent Gran

Dijous, 13 de desembre de 2018 a les 13:00

Les delegades de Cervelló al Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat, Lolita Gardiel i Carme Ruiz, han participat avui dijous a l'assemblea anual celebrada a Sant Feliu de Llobregat.

Les dues delegades del municipi han assistit acompanyades per l’alcalde, José Ignacio Aparicio. El Consell ha presentat dictàmens sobre pensions, llei de gent gran de Catalunya i abús de medicaments en les persones grans. 

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat és un òrgan de consulta i de participació que es va crear l’any 1995 amb l’objectiu d’articular públicament les demandes de la gent gran de la comarca. Des de llavors fins ara, el Consell de la Gent Gran ha estat un espai de deliberació i de reivindicació per a la millora de la qualitat de vida de les persones grans. Està format per delegats i delegades dels 30 ajuntaments de la comarca, entitats representatives de l’àmbit social i representants dels sindicats UGT i CCOO del Baix Llobregat. Mitjançant les comissions de treball, s’elaboren informes i dictàmens relatius als diferents àmbits que afecten el col·lectiu de les persones grans. Caracteritzat per un gran dinamisme, el Consell Consultiu sempre ha contribuït amb nombroses propostes a tots els congressos de Gent Gran de Catalunya celebrats fins ara, i continua la seva tasca donant veu a la gent gran del Baix Llobregat.

Darrera actualització: 13.12.2018 | 14:06