Programació del 2n Festival de Cinema Natura

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 12:40

Del 29 de maig al 2 de juny el municipi acollirà la 2a edició del Festival Cinema Natura de Cervelló obert a tota la població.

El Centre Cívic l’Ateneu serà l’epicentre d’un festival que sota el lema “Tot el que pots somiar, tot el que cal despertar” té com a objectiu aprendre a cuidar i respectar el medi ambient i el patrimoni que ens envolta mitjançant el setè art i donant cabuda a qualsevol gènere: terror, drama, comèdia, fantasia o documentals. El festival projectarà 8 curtmetratges seleccionats a concurs més 5 pel·lícules amb temàtica relacionada amb la natura i el medi ambient. S’atorgaran 5 premis: el que decidirà el públic assistent al certamen, el del jurat, el millor curtmetratge rodat a Cervelló, el millor mòbil film i un honorífic per a la jove sueca Greta Thunberg per la seva feina de conscienciació als adolescents davant dels perills del canvi climàtic.

A més de les projeccions, s’han organitzat activitats paral·leles amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, com una exposició de fotografia de Segle Nou, una xerrada sobre energies alternatives a càrrec de Cervemakers i una caminada per visitar punts emblemàtics de la natura del territori de la mà de Gaudim Cervelló.

Podeu consultar els horaris de les projeccions i de les activitats clicant aquí o a l’arxiu adjunt i també a l’apartat d’agenda d’aquest web.

Darrera actualització: 24.05.2019 | 12:50