Roses i llibres solidaris per Sant Jordi

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 14:05

Una de les parades que s'instal·laran a la Fira de Sant Jordi de Cervelló serà de l'entitat Sonrisas de Bombay i tindrà un caràcter absolutament solidari.

L'entitat posarà a la venda dos tipus de productes. Per una banda, llibres donats per la Fundació i per persones particulars, i per l'altra, roses de roba elaborades de forma artesanal per dones desfavorides de Bombai que es podran trobar també en estands de fires d'altres municipis de tot Catalunya. L'objectiu és recaptar fons per a la iniciativa GIRL destinada a impulsar projectes orientats a què les nenes i joves d'aquests barris de l'Índia puguin estudiar i conèixer els seus drets. La iniciativa GIRL es va llençar l'octubre passat i està canviant la vida de moltes noies dels "slums" de Bombai oferint oportunitats de futur per aquesta població.

Entre els llibres que es podran adquirir està Mujeres de Bombay. La Índia de las más valientes, l'últim relat del fundador de l'entitat, Jaume Sanllorente, una lectura que convida a la reflexió al voltant de la reivindicació de la igualtat i els drets de la dona, i que descobreix el significat del treball, el sacrifici, el valor i l'esperança.

Des de la seva creació en 2005, Sonrisas de Bombay ofereix la possibilitat de col·laborar en els projectes que porten a terme amb les comunitats més desfavorides de Bombai, contribuint així a la lluita contra la pobresa. Si voleu conèixer a fons la seva feina i donar el vostre suport no deixeu de visitar la parada instal·lada a la Rambla Tarradellas de 17.30 a 20.30 hores del dia de Sant Jordi.

Darrera actualització: 16.04.2019 | 15:27