Safari fotogràfic a la pròxima Jugatecambiental

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 18:30

La Jugatecambiental de la Timba reprèn les activitats el cap de setmana després de l’aturada per les vacances de Setmana Santa.

Diumenge vinent, 11 d’abril, la Jugatecambiental estarà dedicada a fer un safari fotogràfic a partir de les 12 del migdia.

La nova temporada de Jugatecambiental, promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es va iniciar el passat 21 de març i fins al 6 de juny oferirà activitats lúdiques i didàctiques relacionades amb el medi ambient, la sostenibilitat i la natura pensades per aprendre i gaudir en família. La Jugatecambiental combina un espai de joc amb una activitat diferent cada diumenge, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors dels espais públics, fent valdre la seva importància ambiental i patrimonial, l'evolució històrica i la identitat, així com la difusió dels valors de civisme i respecte per l'entorn. Els serveis que ofereix la Jugatecambiental són gratuïts i durant els pròxims caps de setmana es podrà gaudir de tallers sobre animals i plantes, d’alimentació saludable, de treballs manuals o de cosmètica natural.

 

Darrera actualització: 07.04.2021 | 21:30